WordPress.org

Support

Support » Multisite » Add New Site Error

Add New Site Error

  • Hello all,

    I just converted my WordPress installation to MU and when I’m trying to add a new site I get the following errors:

    Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php on line 453
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/omgl/public_html/wp-content/plugins/bbpress/includes/core/capabilities.php:453) in /home/omgl/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876

    Does anyone have any idea what’s wrong and how to fix it?

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Add New Site Error’ is closed to new replies.