Support » Networking WordPress » Add new domain to multisite syste – Missing or invalid site address messgage

  • Hello,

    I tied to add a new domain of derportratfotograf.pro to a multi blog system (theweddingphotographer.pro), the domain is parked and I cannot add a new page to the system, since I always received the error message,as “Missing or invalid site address”.

    I fallowed the manual, which I found in the wordpress.com, so unfortznately I cannot imagine, what si the problem.

    Please be so kind and help me.

    Thank you very much,
    Andrea

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Thank you for the promΕ‘t reply, maybe my definition was not enought clear, but I am not realy shure, that we need any new plugin, since there are a feew domains, which are work properly in the current frame, i.e. theportraitphotographer.pro and azeskuvoifotos.pro
    Thank you,
    Andi

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    Do you want to have your self-hosted multisite run multiple domains? You need the plugin. That’s how it works.

    If your site is on WordPress.com, you don’t.

    I am not really understand, what should I modify in the current system, since the mentioned other domains work without the plugin at the moment, so I would like to add only a new domain, thanks anyway.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    If you didn’t use the mapping plugin, how did you tell WP to use a separate domain?

    The proper, correct, supported way is to use the plugin I mentioned. Any other way is prone to errors, and not supported by anyone.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Add new domain to multisite syste – Missing or invalid site address messgage’ is closed to new replies.