WordPress.org

Forums

Jetpack by WordPress.com
Add Media button not working w/ Jetpack Activated (7 posts)

  1. aberrantphoto
    Member
    Posted 2 years ago #

    For some odd reason my "Add Media" button is not working when Jetpack is activated. Any ideas?

    http://wordpress.org/extend/plugins/jetpack/

  2. Paul Schreiber
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same problem here.

    Firebug shows this error;

    SyntaxError: malformed Unicode character escape sequence
    [Break On This Error] 	
    
    __p+='\n\undefined\undefined<style type="text/css" id="'+
    
    load-s...Ymwu.js (line 61, col 5)

    I can't find that snippet anywhere.

  3. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Could you post your site URLs here, so I can have a look?

    If you want it to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://en.support.wordpress.com/contact/?jetpack=needs-service

  4. neutraleyes
    Member
    Posted 2 years ago #

    i am having this problem too. any solution?

  5. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @neutraleyes As I mentioned above, could you let me know your site URL so I can have a look at the problem on your site?

  6. neutraleyes
    Member
    Posted 2 years ago #

  7. Jeremy Herve
    Happiness Engineer
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Thanks! Could you try to deactivate all other plugins on your site, one at a time, and let me know if you find a conflicting plugin?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Jetpack by WordPress.com
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic