WordPress.org

Forums

Add Image Not Working (5 posts)

  1. widfara
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello everyone,

    Add Image Not Working for my site. It was working fine yesterday, but today it is not. I am getting an error as "An error occurred in the upload. Please try again later". And i can not see any of my images in Media Library.

    any help would be appreciated, thanks

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    First, identify exactly which plugin you are using and then post in that plugin's dedicated forum via its page in the Plugin Repository.

  3. widfara
    Member
    Posted 2 years ago #

    Actually it is not a plug in, standard worpress functionlaity..

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    So why did you post in the Plugins forum? Moved to the Howto & Troubleshooting forum.

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder and wp-config.php & root .htaccess files - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

  5. widfara
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello;

    I deactivate all plugins but problem occurs. changing theme solves the problem, so i am pretty sure it happens because of MH Magazine lite theme.

    waiting for their comments,

    thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.