Support » Plugin: Ad Blocking Detector » ad blocking do not work in my template

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Reply To: upload image from post/edit page

    hello support from theme junkie say its a query error, strange, on customize.php when i am on Theme configurator it displays well. what may be wrong?

    i am using in header
    <?php echo do_shortcode(‘[adblockingdetector id=”563d11b9e861b”]’); ?>

    below i paste code, seems to be normal code with my add of image next to header logo.

    <!DOCTYPE html>^M
    <html class="no-js" <?php language_attributes(); ?>>^M
    <head>^M
    <meta charset="<?php bloginfo( 'charset' ); ?>">^M
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">^M
    <link rel="profile" href="http://gmpg.org/xfn/11">^M
    <link rel="pingback" href="<?php bloginfo( 'pingback_url' ); ?>">^M
    ^M
    <?php wp_head(); ?>^M
    </head>^M
    ^M
    <body <?php body_class(); ?> <?php hybrid_attr( 'body' ); ?>>^M
    ^M
    <div id="page" class="hfeed site clearfix">^M
    ^M
    <------><header id="masthead" class="site-header" role="banner" <?php hybrid_attr( 'header' ); ?>>^M
    <------><------><?php get_template_part( 'menu', 'primary' ); // Loads the menu-primary.php template. ?>^M
    ^M
    <------><------><div class="site-branding clearfix">^M
    <------><------><------><div class="container clearfix">^M
    <------><------><------><------><?php mystery_site_branding(); // Display the site title/logo. ?>^M
    <------><------><------><------><?php $terrarium_beta = (get_template_directory_uri() . '/assets/img/beta_42.png'); ?>^M
    <------><------><------><------><img src="<?php echo $terrarium_beta; ?>" style="vertical-align: middle; padding-top: 40px">^M
    ^M
    <------><------><------><------><div class="header-ad">^M
    <------><------><------><------><?php echo do_shortcode('[adblockingdetector id="563d11b9e861b"]'); ?>^M
    <------><------><------><------></div>^M
    <------><------><------></div>^M
    <------><------></div>^M
    ^M
    <------><------><?php get_template_part( 'menu', 'secondary' ); // Loads the menu-secondary.php template. ?>^M
    ^M
    <------></header><!-- #masthead -->^M
    ^M
    Plugin Author Admiral

    (@getadmiral)

    @nook86, just letting you know that we recently launched a much more robust plugin with a full dashboard of analytics that is extremely light/quick. This link (https://wordpress.org/plugins/admiral-adblock-suite/) will take you to the advanced plugin.

    If you ever have any questions or issues just email us at Support@GetAdmiral.com and we’ll get back to you right away.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘ad blocking do not work in my template’ is closed to new replies.