Support » Plugin: Connections Business Directory » Active link from the photo in list to the catalog element card

  • Resolved pervomay

    (@pervomay)


    Hi, Steven! Is it possible in the template Default Entry Card 3.0 by Steven A. Zahm to make an active link from the photo in list of all positions of the catalog, to the catalog element card?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    @pervomay

    Please navigate to the Connections Settings admin page and click the Advanced tab.

    Scroll to the Permalinks section and enable the Name permalink option. And, save the change.

    Is this the result you are looking for?

    pervomay

    (@pervomay)

    Thank you, Steven!
    This option (Name permalink option) is enable, link from Name is active, but link from picture (photo) is not working. It`s very necessary.

    Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    @pervomay

    This should occur automatically when the Name permalink option is enabled with the default template. Did you perhaps alter the template or use a template override file?

    pervomay

    (@pervomay)

    Steven,
    i used the default template “Default Entry Card 3.0 by Steven A. Zahm”, without changes. For the experiment i tried the template “Profile Entry Card 3.0 by Steven A. Zahm”, link from photo is not active.
    Disabling plugins did not help.

    Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    @pervomay

    Ok, looking into this deeper, I have identified potentially where in the code which could cause the image not to be a permalink as intended.

    If you are familiar with how to make PHP edits to plugins and are comfortable doing so, you can apply this change:

    https://github.com/Connections-Business-Directory/Connections/commit/c2fea609b27abc2afddef85263052fb48218ab07

    If you are not comfortable or unable to make this change, I plan on releasing an update by the end of the week that will contain this change. Apologies for any trouble this may cause.

    pervomay

    (@pervomay)

    Steven, thank you very much!
    Everything works after changing the code.
    Have a nice day!

    Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    @pervomay

    Great to hear!

    If you have a moment, I would truly appreciate a review as they really do make a difference.

    https://wordpress.org/support/plugin/connections/reviews/

    Thanks in advance for your time!

    I just bought the template this week, and I’m having the same issue. Has it been fixed? I’m not comfortable tweaking the PHP. Thanks!

    Plugin Author Steven

    (@shazahm1hotmailcom)

    @the_tallness

    Are you running the latest version of Connections? The fix was released in version 8.43. Current version is 8.44.1.

    Since this is in regards to a premium template, you should open a support ticket in your account as the wp.org support team does not permit support of commercial items in the wp.org support forums.

    If you are running the latest version of Connections, please open a support ticket and we’ll get this resolved asap for you.

    I just submitted a ticket. Thank you.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.