Support » Plugin: Booster for WooCommerce » Active license but modules not working

  • Resolved ehmarketing

    (@ehmarketing)


    I am trying to activate new modules with Booster, specifically ‘Product Cost’ module. I have enabled the module but zero changes on the Product edits pages and no tabs in Booster tools section.

    Am I missing something? Thanks 🙂

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support David G

    (@gravid7)

    Hi @ehmarketing

    Thanks for reaching out to us. If possible can you share the screenshot of the module configuration? So, we can check and help you.

    Plugin Support David G

    (@gravid7)

    Hi @ehmarketing

    I haven’t heard back from you, so I believe the issue has been resolved.

    I’m marking this topic complete, please feel free to open a new thread for any further queries.

    Thread Starter ehmarketing

    (@ehmarketing)

    SOrry, I gave up in the end, However I am having the same issue now with other booster modules! I will attach a screen shot.
    Ben

    Thread Starter ehmarketing

    (@ehmarketing)

    So I am now trying to active User Products Module. The settings are fine and the module is active, but on the front end – i am getting errors.

    Not able to attach a screenshot to this thread?
    Ben

    • This reply was modified 5 months, 3 weeks ago by ehmarketing.
    Thread Starter ehmarketing

    (@ehmarketing)

    I will start a new topic and close this one.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.