Support » Plugin: Tweet Blender » Activation bug

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author kirilln

    (@kirilln)

    This is something specific to your site. If you can provide me FTP acces I can see the logs and try to figure out what it was. Email me to tweetblender AT gmail DOT com

    Sent!

    FWIW, I had the same issue on a new install (setting up a new site and first time I’ve tried the plugin). Despite the initial unexpected output error message, however, Tweet Blender has been working fine for me.

    While troubleshooting another plugin just now, though, I noticed this in a log and thought I’d share in case it’s relevant:

    log content === [29-Jul-2013 23:59:56 UTC] PHP Deprecated: Function split() is deprecated in /home/user/webroot.com/wp-content/plugins/tweet-blender/ws.php on line 80

    Plugin Author kirilln

    (@kirilln)

    Roman’s issue is fixed and the fix will go out in v4.1

    pixeldawg’s issue was different. Also fixed in 4.1

    Thanks again!

    Hi – I just received a very similar message on activating the plugin:

    “The plugin generated 179 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.”

    When I try “use your twitter account to log in”, I get a popup window that logs into twitter, but when I hit “authorize” i get redirected back to a 404 on my site and tweetblender isn’t authorized…

    Any ideas?

    I see this thread was actually marked as “resolved”. My bad. Will post a new thread.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Activation bug’ is closed to new replies.