Support » Plugin: Ultimate WordPress Auction Plugin » Activating the plugin stops comments from working

  • Resolved Molndrake

    (@molndrake)


    I just installed this plugin and thought it worked reasonably well… until I noticed that when I activate the plugin, no comments work on my entire website. I can’t brows old comments, can’t leaven new ones (nothing happens when I click “leave a comment”). I have no custom comment system or anything, it’s the basic one that comes with WP. If I deactivate the plugin, comments start working again, if I re-activate the plugin, they promptly stop working. Any clue what could be wrong? You can visit my site here. Naturally, since I want comments to work on the site, I have disabled the plugin.

    https://wordpress.org/plugins/ultimate-auction/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Nitesh

    (@nitesh_singh)

    Could you post auction page url to see the problem?

    Well, since activating the plugin disables the comment system on the entire website, I don’t want to activate it, at least not for longer than a few minutes. Not sure how to proceed, I don’t have a test site up and running at the moment either.

    Plugin Author Nitesh

    (@nitesh_singh)

    Could you please suggest which WP theme are you using? I can try it on my end.

    Thanks,

    Sure, I’m using the free version of PageLines (perhaps called Platform, not sure what the difference is).

    Plugin Author Nitesh

    (@nitesh_singh)

    Sorry for replying late, I’ve reproduced the problem and see how it cn be fixed.

    Plugin Author Nitesh

    (@nitesh_singh)

    Latest plugin version 3.3.0 should fix this.

    Regards,
    Nitesh

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Activating the plugin stops comments from working’ is closed to new replies.