Support » Plugin: Revive Old Posts - Social Media Auto Post and Scheduling Plugin » Activating plugin results in white screen of death on dashboard

  • Resolved Thatedeguy

    (@thatedeguy)


    I was able to install and activate the plugin once. I set the settings, and started the sharing. I then noticed something I wanted to change, so I attempted to stop sharing to make the change. I clicked the button, but nothing happened. I switched between the tabs and nothing changed. I reloaded the whole page, and I got the white screen of death.

    I was able to deactivate the plugin through my ftp by renaming the folder. Then I could access the admin for the site again. All the while, the front facing site was working just fine. It was just the admin that had the white screen. So, I renamed the folder back to what it was (“tweet-old-post”) and refreshed the plugin page again.

    I then tried to reactivate the plugin. White screen again. I repeated the renaming of the folder to get back to my admin. I deleted the plugin and reinstalled it. Tried to activate it again, and white screen.

    So, now I am without the plugin. Is there a fix for this?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Contributor selu

    (@marius2012)

    Hey there,

    That’s pretty strange, can you please contact us via https://revive.social/support/ and submit also the System info from Revive Old Post -> System info ?

    Thanks !

    I think I have an email support ticket open. I can’t submit the system info however, because I can only get to that if the plugin is activated, and I can’t activate the plugin without losing all access to my dashboard…

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Activating plugin results in white screen of death on dashboard’ is closed to new replies.