WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Autoptimize » [Resolved] activated and crashed my site

[Resolved] activated and crashed my site

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Frank Goossens

    @futtta

    wel this is not a simple install and forget type of plugin, it requiresrequires some configuration and taking to function. but l bet you’ll find useful information in the FAQ?

    ? really that’s the answer?
    read message I installed (clearer stated) I clicked activate, and site crashed.
    I read everything about your plugin before i downloaded it. So of course it is not a simple install and FORGET plugin. Because when install it doesnt work. thanks for the bright response, ill pass on this plugin

    Plugin Author Frank Goossens

    @futtta

    Well, you’ll have to admit that your message was very … concise, no? The fact that I didn’t read your text very carefully didn’t help either, of course (I’m on holiday, with only limited Web Access).

    Now that misunderstanding has been taken care of; it is pretty rare for autoptimize to crash wordpress. can you describe what you saw? an error message? a white screen of death? anything in the PHP error log?

    first off my sincerest apologies for coming off rude. had a rough night working with a plugin of which that the creator was trying to hack us.
    So i did not mean to come off that way towards you. so sorry.

    As for the plugin, i tried it a few times. i finally got it to install and activate, once activated if i put a check in anything it would shut off. i finally got to put a check in the optimize css and it shut down again. i disabled all plugins and done it again. nothing just white screen, no error log. I did find an alternative, but could not get your plugin to work in my site

    Plugin Author Frank Goossens

    @futtta

    very weird … What stack are you running? linux and apache? or windows with IIS? ngnix? And do you use a code uptimizer like APC?

    linux and apache. tried it again a while ago and it failed, no errors this time and no crash. just bogged the site down to 8 seconds a page load from 3

    Plugin Author Frank Goossens

    @futtta

    very weird, Apache on Linux is by far the most popular platform for this plugin, should work. Did the white page come immediately after inhaling and activating, or only when enabling one of the options? Did you try with only html optimization?

    it came from the options javascipt.
    only option that can be used which is in use right now is optimize css code. if i check any other options site is down.
    cant turn on optimize html.
    also you are by far welcome to shout at us through reg mail
    kontact (at) woodbangers.com

    I truly like what this is supposed to be doing. Im now having to have 3 plugins to do this, along with clareflare now. So if i may relieve the other 2 plugins it would truly help. and once again thank you so much for your time.

    Plugin Author Frank Goossens

    @futtta

    Ok, I’ll contact you when I’m back from my holiday (next week).

    oh wow! so sorry enjoy your holiday! thank you for your time thus far. go enjoy holiday mark this post as solved, and shout when you have time.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] activated and crashed my site’ is closed to new replies.
Skip to toolbar