Support » Plugin: PropertyHive » actions not working

  • Resolved nabaraj chapagain

    (@nabaraj-chapagain)


    Hello,

    Im trying to relocate certain things from the content-property.php but it wont work..

    For e.g.

    remove_action(‘propertyhive_after_search_results_loop_item_title’, ‘propertyhive_template_loop_price’, 10 );
    remove_action(‘propertyhive_after_featured_loop_item_title’, ‘propertyhive_template_loop_price’, 10 );
    remove_action(‘propertyhive_after_recent_loop_item_title’, ‘propertyhive_template_loop_price’, 10 );

    None of them work at all! I’m using my custom add_action() to place price and summmary section to different places.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author PropertyHive

    (@propertyhive)

    Hi there,

    The first one:

    remove_action(‘propertyhive_after_search_results_loop_item_title’, ‘propertyhive_template_loop_price’, 10 );

    … looks right. Just make sure you’re using the right type of quote as it looks like you’re using ‘ instead of ‘ (i.e. left single quote instead of apostrophe).

    Featured and recent uses the same hook as the first one so ‘propertyhive_after_featured_loop_item_title’ and ‘propertyhive_after_recent_loop_item_title’ don’t exist.

    Check the apostrophes and let me know if still not working.

    Steve

    Thread Starter nabaraj chapagain

    (@nabaraj-chapagain)

    The quote was changed because of the copy paste issue. I’ve the right code.

    To make this more clear, I’ve added some other hooks which doesn’t seems to be working either. Please see below the ones are not working:

    remove_action(“propertyhive_after_search_results_loop_item_title”, “propertyhive_template_loop_price”, 10 );
    remove_action(‘propertyhive_after_search_results_loop_item_title’, “propertyhive_template_loop_summary”, 20);

    Plugin Author PropertyHive

    (@propertyhive)

    Are you using our free Template Assistant add on btw? As part of that under ‘Property Hive > Settings > Template Assistant > Search Results’ you can untick the elements you don’t want to show.

    Let me know if that doesn’t help at all.
    Steve

    Thread Starter nabaraj chapagain

    (@nabaraj-chapagain)

    Thanks!

    You saved the day!

    I disabled all the field from the template settings and then remove action and add action worked for me!

    Thread Starter nabaraj chapagain

    (@nabaraj-chapagain)

    can i simply ask another issue with the login page?

    can you let me know why forgot password wont show on login page?

    Plugin Author PropertyHive

    (@propertyhive)

    @nabaraj-chapagain Doesn’t exist at the moment but agree it should. Added to roadmap: https://trello.com/c/1VBSe96j

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘actions not working’ is closed to new replies.