Support » Plugin: Interactive Content – H5P » Acticityes add Pb – WP 5.3

  • Resolved wplmillet

    (@wplmillet)


    Hello, I have a big problem with h5P under WordPress. When I click All Activities, he tells me there is no content.

    If I go to Add an activity, when I click on the activity, to create one, there is a message that indicates that it is loading but it loop to infinity.

    If I choose Upload, I can choose an activity previously created on another site.

    It normally loads it, tells me it’s ok but the same message is displayed and nothing happens. If I go back to All H5P activities he keeps telling me that there is none.

    No error message, and I do not know how to enble traces. Please help

    Thank you

    h5p 1.15.0 – WP 5.3 – PHP 7.3.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author icc0rz

    (@icc0rz)

    Hi,

    Please check your browser console (Ctrl+Shift+J in Chrome) for any error messages. Also, have a look at your web server’s error log.
    Typically, it’s either a conflict with another plugin or a problem with the hosting setup.

    Thread Starter wplmillet

    (@wplmillet)

    Tank u,
    i see in console that there’s a lot of 404 error in h5p libraries.
    At this moment, the only solution is :
    – remove the plugin
    – reinstall the plugin
    – reload activities
    I don’t know if there’s a solution to repair libraries or reload them.

    Plugin Author icc0rz

    (@icc0rz)

    Have you checked if the files are actually there on the file system?
    There are some security plugins that will generate .htaccess files that prevent other files from loading.

    Thread Starter wplmillet

    (@wplmillet)

    excuse me for the delay. I control the list of files and actually they are not there. After a complete reinstallation they reappeared in the right place. But I’m afraid it will happen again.
    They were there in their place right before the passage in WP 5.3 without I can say that these 2 events are related. What to do like other tests?
    Thank you

    Plugin Author icc0rz

    (@icc0rz)

    Well, someone or something must have deleted them. Most likely it is some sort of security plugin cleaning up “unsafe” files or similar.

    Thread Starter wplmillet

    (@wplmillet)

    I think something 🙂 not someone.
    But I’m really interested in the possibility of for example:
    – checked the files of the libraries.
    – Reinstall the libraries individually.
    I have wordfence installed on 2 site (one is the clone of the other) and one works but the other does not.
    Many thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Acticityes add Pb – WP 5.3’ is closed to new replies.