Support » Plugin: Multisite Post Duplicator » ACF Image and Post Attachments not copying across

  • Hi,

    Firstly great plug-in. We had a developer spend and enormous amount of time to create something similar, but it fell way short of what it was meant to do, so kudos to you.

    We are having a problem, in that the plug-in is not duplicating a ACF image field, nor the post attachments (used as a gallery).

    – We are using a custom theme, based on Divi
    – Each site has the exact same ACFs setup using the acf_add_local_field_group function
    – We are hosting on WPEngine

    All other text ACF fields and the featured image are duplicating, just not the ones mentioned above.

    Any feedback would be appreciated.

    -Jason

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • Plugin Author MagicStick

    (@magicstick)

    Hey guys. Sorry for the late reply on this. Got a week off from my day job this week. Planning to get this sorted once and for all. Thanks again for your patience 🙂

    @magicstick That is great to hear!

    The plugin has recently been updated, but I don’t think this fix has been implemented yet. Am I right @magicstick?

    Hey @magicstick,

    Really sorry to bother you again, have you any news with a fix for this bug? Is it proving more complicated than anticipated?

    Plugin Author MagicStick

    (@magicstick)

    This was sorted in 1.6.5 matey. Sorry. If there are still issues then I suspect it may be that your acf fields are not synced properly between sub sites. Either that or your ISP is not setup to accept file_get_contents() or put_file_contents

Viewing 5 replies - 16 through 20 (of 20 total)
  • The topic ‘ACF Image and Post Attachments not copying across’ is closed to new replies.