Support » Plugin: Arconix Shortcodes » Accordion menus not working after site move

  • Resolved gterrygold

    (@gterrygold)


    Hi,

    I have just moved my site to a new hosting company, and now I’m noticing that accordion menus are not working. This is an example page that has the problem.

    https://centreforbusinessgrowth.com/~unisacbg/site/anz-business-growth-program/

    You will see we are using the plugin (which as been working great!) where it says “Step 1: Regsiter your Interest.”

    I searched your past support answers and found the solution about installing the JQuery Migrate plugin, which I did. I’ve activated it but that did not solve the problem.

    Do you have any ideas for something else I can try?

    Thanks!

    Terry

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • I should have mentioned that we are also in the process of going live, and added an SSL Certificate. It looks like the problem may have something to do with our switch to https. I’m looking at that now . . .

    Ah ha! I found the answer, thanks to more googling and discovering you answer here to someone who had a similar problem:

    https://wordpress.org/support/topic/tab-error-1/

    The issue was that after installing an SSL certificate, our accordion menus stopped working. That was because (as you explain in the link above) the server that hosts a library that you use does not offer an SSL version. Adding the code you suggested to my functions.php file resolved the issue and now my menus are working again.

    Thanks!

    Terry

    girdy74

    (@girdy74)

    Thank you so much for posting how you resolved this gterrygold! This saved me 😉

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Accordion menus not working after site move’ is closed to new replies.