WordPress.org

Forums

WordPress Picture / Portfolio / Media Gallery
[resolved] Abundance theme problem (8 posts)

  1. houseofstrauss
    Member
    Posted 2 years ago #

    Warning: explode() expects parameter 2 to be string, object given in /nas/wp/www/staging/****/wp-content/themes/abundance/framework/php/class-breadcrumb.php on line 299
    
    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /nas/wp/www/staging/***/wp-content/themes/abundance/framework/php/class-breadcrumb.php on line 300

    On main portfolio page, the small images are not shown. When viewing 'Read More' the warnings as above show and nothing is displayed. I guess a jquery issue? How to fix please?

    http://wordpress.org/extend/plugins/nimble-portfolio/

  2. Nimble3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The warnings shown above are related to breadcrumbs of your theme.

    Please mention URL to your page.

  3. houseofstrauss
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, I can see that. These warnings only occurred after adding the portfolio plugin. Site not live, can I email you please the URL?

    Thanks

  4. Nimble3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    We need to investigate the issue, haven't came across this type of problem.

    "Site not live" means its on maintenance mode?

  5. houseofstrauss
    Member
    Posted 2 years ago #

    Not in maintenance mode, I'm still building it, the URL is not for public release yet, but I can send you a link by PM, mail or whatever.

    Thanks

  6. Nimble3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    ok Please email to wp@nimble3.com

  7. Nimble3
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    The "the small images are not shown" issue is beacuase you didn't set the Featured Image of the portfolio item/post.

    Warning issue is due to theme's lack of support of Custom post types in breadcrumbs, or may be there is some config available for this in your theme Options.

  8. houseofstrauss
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for the feedback. I did set the featured image and it's being removed after saving, as I checked this three times. I would conclude that the plugin just isn't compatible with this theme.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • WordPress Picture / Portfolio / Media Gallery
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.