WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Ability to Add/Change Widgets Gone

[Resolved] Ability to Add/Change Widgets Gone

  • Upgraded today and initially the upgrade broke the site but disabling all plugins got it back. Have been able to re add them, one at a time, and the site is working as designed. The only issue I have now is that I have no ability to either add, move or view the widgets into the widget modules. I am using the Builder Foundation Blank theme from iThemes. Certainly would like to see this resolved. Thanks so much.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Moderator Mark Ratledge

    @songdogtech

    Forum Moderator

    Sounds like a theme conflict, and that appears to be a paid/premium theme, so it’s best to check with the theme developer. These forums are only for free and WordPress/Automattic released themes and WordPress core support.

    But you can also try and debug what are probably jQuery issues: http://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    Indeed it was – thank you for the response. The theme developer had a newer version that I was reluctant to update to because it would cause other features to be less functional. But I bit the bullet and did the update for the theme, rewrote a little css, and we’re good for now. Thanks for the response!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Ability to Add/Change Widgets Gone’ is closed to new replies.