WordPress.org

Support

Support » Requests and Feedback » A error while posting via pop mail

A error while posting via pop mail

  • I have been looking at worpress, and have come across a situation that I wanted to share.
    I have worpress setup to post by mail, and I have found that a e-mail cuases an error
    SEE HERE: http://birtha.binz.net/wordpress/index.php?p=201
    I have found that the e-mail is html formated and has the line
    <!--- This is an HTML-enable mail message ---->
    as the first line. If I remove this line then the post has no errors.
    SEE HERE: http://birtha.binz.net/wordpress/index.php?p=89
    Now, with this error, the pop is not completed and the mail is not removed the server. Since I had not looked at it in a little while I got to delete roughly 100 bad postings of all the same thing….
    It would be great if the post by mail did not fail on this line, and it would be nice to have a check box next to the post and then a delete button so I could check off on as many fit messages that would fit on the screen then click delete once. With the current setup I had to click delete then ok. Never thought my finger would get tired doing just a click….GRIN.
    TIA
    Robert Binz

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Funny – the offending line of code I lsited in the original post does not show up:
    The line that has caused an issue is “<!— This is an HTML-enable mail message —->”
    Robert

    The page doesn’t like < and ! together it seems …… fixed it anyway for you 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘A error while posting via pop mail’ is closed to new replies.
Skip to toolbar