Support » Plugin: User Submitted Posts » A couple of questions/issues

  • Resolved twistedpepper

    (@twistedpepper)


    Hello,
    Firstly can I say what an amazing (and FREE) plugin this is! Fair play to you. It’s really nifty. ๐Ÿ˜‰

    Okay so I’d like to ask for some help with the following please;

    1, Is there a way where posts get moderated in a queue and we get alerted in the dashboard?
    I have it so posts are drafted and awaiting approval. We have comments off as is, so is there something we need to do to get notifications that posts are waiting approval please?

    2, The email code %%post_content%% doesn’t seem to add the text for us. All additional snippets we’ve added – all are working okay so far.

    3, We have created a separate category for user submitted images, but the posts are still going into a main feed/blog that we use for updates. Even though we have selected the correct category. Is this a known issue?

    I think that’s it for now. :p

    Thank you!
    TYIA
    Kind regards
    TP

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter twistedpepper

    (@twistedpepper)

    Hi again,
    Just wondering if anyone has an idea?
    I think I have resolved the two post areas merging, this was due to author main posts as one specific being selected.
    I still can’t get %%post_content%% working though. Although it’s not life or death admittedly.

    Next thing is having some sort of alert in the moderation queue that posts are waiting approval. Is there a way to do this?
    Many thanks! ๐Ÿ™‚

    Thread Starter twistedpepper

    (@twistedpepper)

    EDIT: it’s still going into the main newsfeed which we use for actual site and offers news, not this. ๐Ÿ™

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Glad to help:

    1) “Is there a way where posts get moderated in a queue and we get alerted in the dashboard?”

    It’s an interesting idea but not a current feature of the plugin.

    2) “The email code %%post_content%% doesnโ€™t seem to add the text for us. All additional snippets weโ€™ve added โ€“ all are working okay so far.”

    I’m not able to replicate this issue on default WP, which suggests there may be some other plugin (or maybe theme) that is interfering. Can you send steps so I can try to reproduce the issue on default WP install.

    3) “Is this a known issue?”

    Again this is not happening on default WP, so I am guessing there must be something like another plugin that is interfering with normal functionality. Best advice here would be to do some basic troubleshooting. I would be glad to provide a free guide if it will be useful for you.

    Thread Starter twistedpepper

    (@twistedpepper)

    Hello Jeff,
    Thank you for taking the time to reply. I have now fixed all things aside from the post tags.

    With that, I have the email set up as so, so if this is okay then it’s likely that something else is causing an interference.
    I appreciate all of your help so far and the plugin is amazing.

    I have it to send an email alert as so;

    Hello, there is a new user-submitted post called - %%post_title%%
    You can view the content here - %%post_content%%
    The post can be found here - %%post_url%% 
    You can approve / Edit here - %%edit_link%%

    It’s only the post_title one that doesn’t work, but I can get around that using the content and url snippet.
    Thank you again. ๐Ÿ™‚

    Plugin Author Jeff Starr

    (@specialk)

    Glad to help:

    “Itโ€™s only the post_title one that doesnโ€™t work”

    It works on default WordPress. So there must be something specific to your setup that is at issue. Could be the theme, or perhaps another plugin, etc. Either way, glad you got it sorted. Let me know if I can provide any further infos.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘A couple of questions/issues’ is closed to new replies.