Support » Theme: Brood » A couple of bugs

  • Resolved Hungrynow

    (@hungrynow)


    Hi, first of all let me explain that I am using version 1.8.0 because when I updated to 2.0.5 on the 20th May I discovered the first bug I want to mention. All “entry-media” seems to be set a height of 400px, which is great if there’s a picture there, but many of my posts don’t have pictures and there is a big 400px high blank space anyway. So I restored my back-up of the previously installed version, which is 1.8.0.

    Consequently, I don’t know whether the other problem I have has been fixed in later versions. I’m referring to ordered lists and the css:

    .site-main .entry-content *:last-child {
      overflow: hidden;
    }

    This is causing item numbers 1-9 to display correctly, but no.10 is too big for the container and doesn’t show. I have fudged a fix for my site by changing the overflow to visible, but I’m concerned about the effect this might have elsewhere.

    Please advise, thank you!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Sorry, another thing I forgot to mention. The header image only shows on desktop and tablet, not on mobile. How can I display it on mobile too? Apologies if this has already been fixed. I will update to the latest version as soon as I know how to take care of the blank spaces described above.

    Theme Author Tidyhive Themes

    (@orahmax)

    I Checked it on my localhost and it is working fine without any blank spaces issue. I published 2 posts one with featured image and other without. They are working as they are supposed to.

    Can you provide screenshots.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.