Support » Plugin: Contact Form 7 » [_post_name] etc. stopped working

  • hi

    i use the following,
    [_post_name]
    [_post_title]
    [_post_url]

    and it stopped working.
    any change in cf7? in syntax? shortcodes?
    it just stopped working in many sites, so it’s not specific site-related.
    thanks

    lenny

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • no any change, I use this tags too and nothing happens!

    just to understand the problem… only special mail-tags don’t work? no one?

    Thread Starter kapara

    (@kapara)

    only those mail tags stopped working. they arrive empty.

    all the forms work just fine.

    thanks

    ok. can you try to add get_permalink( $post->ID ); in the same page of the form in order to understand if that data are available? it seems you miss the $post data

    • This reply was modified 6 months, 3 weeks ago by Erik. Reason: typo
    Thread Starter kapara

    (@kapara)

    hi
    sorry, where do i add this code?
    thanks

    in the same page where you use the contact form shortcode (if you can edit temporarily the template). I suspect in that page you are overriding / not loaded the $post var

    Thread Starter kapara

    (@kapara)

    sure on that page, but in the head? body? footer? content?

    before the shorcode you can print the $post content if you are familiar with php, this would clarify a lot of things!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[_post_name] etc. stopped working’ is closed to new replies.