Support » Fixing WordPress » Unexpected # in URLs

  • I am in desperate need of your help and would be very grateful for help I can get from you! My blog is JoshiesWorld.com, nothing has been wrong with it for several years until today I noticed that on homepage when you click on posts to read the posts, the URL has /#. in it and that never have happened until today or few days ago. No plugins has been added for several months now so it can’t be plugins nor themes. The latest plugin I installed were cloudfare.

    When you visit JoshiesWorld, click the post’s title and then you will see the like http://www.joshiesworld.com/12-28-2017-snippets/#.WkV5ft9KuUk which isn’t supposed to do that as I have set my permalinks to only title of the post in URL. But while you are inside the post, click on the title above it will take you to the correct URL. So, I am thinking that it has to do something with front page (as well throughout page 2, 3, 4, 5 etc) but inside the post when clicking the title removes that (/#.w49231etc) to (title/) and that’s correct one. That has never happened to me. Any idea how to solve this? Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Moderator t-p

    (@t-p)

    When I visit JoshiesWorld, click the post’s title and then I see this:
    http://www.joshiesworld.com/12-28-2017-snippets/
    http://www.joshiesworld.com/merry-christmas-2017/

    Note: there is no #

    Try <trong>Flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches. Not just your browser, but any op cache or content network cache as well such as Cloudflare.

    @t-p

    There’s no #? I seen it on both Chrome and Firefox, I have flushed/cleaned caches via cloudfare and used WP super cache. I am still seeing that #. after the title of blog posts. If you click any blog posts on homepage or through 2, 3, 4 etc pages it would take you to a post with that # in URL but if you click the post from homepage THEN click the post within’ inside the post it would show normal URL with only title name of the post.

    Maybe it’s my browser issue then if it’s not showing any to you or it hates me LOL. Thanks.

    Moderator t-p

    (@t-p)

    First I click on http://www.joshiesworld.com

    There I click on “Snippets” post.

    This is what I see as URL: http://www.joshiesworld.com/12-28-2017-snippets/

    @t-p

    It must be something wrong with my internet browsers then. It has to be, since the url are showing normal and correct on your end. Thank you so much for the answer! Happy new year!

    Moderator t-p

    (@t-p)

    You are welcome 🙂

    I must come back to here asking the same question for help once again because it persist after I found out that it also showed the weird thing in URL on more than one computers of mine on different internet browsers (chrome, firefox, edge etc). I made a screen video of this so to pinpoint the problem that I need help with.

    https://drive.google.com/file/d/1STNWcPD8pBOE00i2wl70tR93N_-k9G4A/view?usp=sharing

    Here’s plugins I have:

    Aiskmet Anti-spam
    All in one Favicon
    BBSpoiler
    Cloudflare
    Exclude Pages from Navigation
    Fast Secure Contact Form
    Google AdSense
    Google Doc Embedder
    Instant Articles for WP
    iOS Images Fixer
    Jetpack by WordPress.com
    Liveblog
    Open external links in a new window
    Post Teaser
    TinyMCE Advanced
    Website Tools by AddThis
    WordPress Importer
    WordPress.com Theme Updates
    WP Accessibility
    WP Super Cache
    WP-Polls
    wpDiscuz
    Yoast SEO

    And I used the page-level Google Adsense code in the head, I am sure that isn’t a problem because I’ve added it in there before this happened. I believe I started noticing it either:

    1. After the host moved my websites along with several other people’s websites (shared host) to a new server.
    2. Latest 3 installed plugins Cloudflare, WP-Polls and wpDiscuz. The rest has been installed for more than 4-7 years, only these 3-4 plugins were very recent.

    I have deactivated Cloudflare, it still showed that weird thing in the URL and that goes the same with wpDiscuz and WP-Polls. Help would be greatly appreciated!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Unexpected # in URLs’ is closed to new replies.