• Resolved jtherrien

    (@jtherrien)


    After upgrading to 6.2.1 we were receiving the site breaking error that is discussed in this post: https://wordpress.org/support/topic/critical-error-message-version-6-2-1/. We updated to 6.2.2 earlier today and now the site isn’t broken when the plugin is activated, but now the only thing output on to the page is “Error thrown
    Object of class stdClass could not be converted to string”. What do I need to do to resolve this?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Thread Starter jtherrien

    (@jtherrien)

    I just realized that I made need to make a small correction, the “Object of class stdClass could not be converted to string” error is the only thing being output onto the page by the plugin itself, so only that part is affected. The rest of the site content loads, but it does slightly break the theme in that the hero image and the footer don’t load when the plugin is enabled.

    Plugin Author maltathemes

    (@maltathemes)

    Hi @jtherrien

    I was unable to replicate this issue. Could you please first do the following?

    1. Disconnect the plugin by deleting the connection.

    2. Clear the cache from Easy social Feed -> Facebook -> Cache

    3. Connect the plugin again

    4. Generate a new shortcode or add the widget on the page again and see if the is fixed.

    In case, it’s still there please send the link to the page where I can see the issue and also share more information about the theme you are using. The version of WordPress and recent plugins on your site.

    Thank you

    Thread Starter jtherrien

    (@jtherrien)

    The button to delete the access token isn’t working, it just appends #fta-remove-at to the URL. I have access to the database though. Can you tell me which entries store the connection information so I can remove it that way?

    Plugin Author maltathemes

    (@maltathemes)

    Hi there,

    In case the delete icon is not working, simply click on the authenticate button and authenticate it again.

    In case, it’s still not working then it could be a plugin conflict. Please deactivate other plugins temporarily and then try again.

    Thank you

    Plugin Author maltathemes

    (@maltathemes)

    Hi,

    It looks like the issue has been resolved since I did not hear back from you. I will mark it as resolved but you can open it again otherwise.

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.