Support » Plugin: Custom Icons for Elementor » 502 On Site

  • Resolved ferd0

    (@ferd0)


    Hey,

    Thanks for creating this awesome plugin. I’m having some issues with it. It gives me a 502 and 504 errors. I contacted my host (Flywheel) and they informed me that if you plugin was disabled, the site was fine. They were correct. They sent me this log:

    script_filename = /www//index.php file_get_contents() /www/wp-content/plugins/custom-icons-for-elementor/elementor-custom-icons.php:420 parse_css_reverse() /www/wp-content/plugins/custom-icons-for-elementor/elementor-custom-icons.php:353 icons_filters() /www/wp-includes/class-wp-hook.php:286 apply_filters() /www/wp-includes/class-wp-hook.php:310 do_action() /www/wp-includes/plugin.php:465 do_action() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php:435 register_controls() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php:489 get_controls() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php:508 get_control() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/managers/controls.php:665 add_control_to_stack() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:410 add_control() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:1360 start_controls_section() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/elements/section.php:290 _register_controls() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:1919 init_controls() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:485 get_stack() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:278 get_controls() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:1954 sanitize_settings() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:1018 get_data() /www/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php:1771 get_init_settings() /www/wp-content/plugins/elementor/core/base/base-object.php:132 ensure_settings() /www/wp-content/plugins/elementor/core/base/base-object.php:40

    I enquired about mod_security and ZipArchive but they use a NGINX based server so that’s not applicable; and ZipArchive is working fine on their end.

    Any help and recommendations would be appreciated.

    Thank you for your time.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter ferd0

    (@ferd0)

    It seems that after regenerating the CSS things returned to normal although I don’t understand how this could have caused a 502 server level error.

    The log that I sent was sent to me by the hosting company claiming that it was “slowing down the site”. Not sure what that means.

    So, I have no idea if it was the plugin of the server configs that were causing the problem.

    Plugin Author Michael Bourne

    (@michaelbourne)

    Hey @ferd0

    The log would suggest that the problem was with my plugin trying to read the contents of the Fontello pack after it was extracted. Not sure what could cause that, but it does give me a starting point.

    Appreciate the log and I’m glad it’s working for you again.

    Thread Starter ferd0

    (@ferd0)

    Not a problem, I’m glad I was of some help to you 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘502 On Site’ is closed to new replies.