WordPress.org

Forums

502 on Logout (4 posts)

  1. RaphaelJeger
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    on my site http://www.slople.com which is running WP and BP (on everything in the menu above except the startpage) I get a 502 bad gateway when trying to logout. This is the case for all almost 600 users since I moved to a VPS with Plesk.
    I googled the whole web ;) but can't find a solution.

    Thanks for any hints
    Raphael

  2. RaphaelJeger
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi

    just in case anyone has the same problem:

    add

    proxy_buffer_size 128k;
    proxy_buffers 4 256k;
    proxy_busy_buffers_size 256k;

    to your nginx.cnf and restart nginx, problem solved.

    Best,
    Raphael

  3. doublesharp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Raphael - I am having this problem as well but adding the proxy_* lines to both the http{} and server{} config sections didn't seem to do the trick. Do you have any other tips on what you did to get it working in your environment?

    I am on WordPress 3.5.1, BuddyPress 1.6.4, NginX 0.8.55, spawn-fcgi and PHP 5.4.

    Thanks!

  4. doublesharp
    Member
    Posted 2 years ago #

    Now I will respond to my own post in case anyone comes across this. The fix for me was including the following in my http{} block:

    proxy_buffer_size 128k;
    proxy_buffers 4 256k;
    proxy_busy_buffers_size 256k;
    
    fastcgi_buffer_size  16k;
    fastcgi_buffers      16  16k;

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic