WordPress.org

Forums

500 Internal Server Error (4 posts)

  1. mikeh1
    Member
    Posted 5 years ago #

    Help please.
    I have just moved my site from one host to another - domain is the same.
    I have fixed the database differences and I can log in to the admin panel and dont seem to have any problems with admin functions.
    The layout needs to be corrected but at the moment I am more worried about the 500 Internal Server Error when ever I click on a link on the homepage (www.propertyoptionexpert.co.uk).
    I have tried everything I have found in the forum but I still cant get this fixed.
    Help would be really appreciated if possible as I am getting somewhat desperate - this site is due to be referenced in newsletter this weekend.
    Thanks in advance
    Mike

  2. nouveller
    Member
    Posted 5 years ago #

    9/10 cases it's down to a .htaccess error. Try removing it and see if it works.

  3. mikeh1
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry to be a nuisance but I am out of my depth here :(
    Removing the .htaccess did fix the 500 error but now I am getting every link coming up as broken.
    I carefully followed all the instructions to move a domain from one host to another and it is all going wrong.
    Can you help with a quick way to fix the broken links please.
    Thanks very much
    Mike

  4. Samuel B
    moderator
    Posted 5 years ago #

    now generate your permalinks to what you desire
    admin - Settings - Permalinks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.