WordPress.org

Forums

WP Store Locator
[resolved] #500 Errors (7 posts)

  1. happymartin
    Member
    Posted 9 months ago #

    The plugin installs and works fine - bu at a cost that my dashboard either shows a #500 error message or displays a white screen.

    Here is the error triggered by Apache upon loading the dashboard (domain info replaced):

    [Mon Jul 21 16:56:20 2014] [error] [client 208.69.130.130] (104)Connection reset by peer: FastCGI: comm with server "/dev/shm/mysite-php.fcgi" aborted: read failed, referer: http://mysite.com/administrator/

    [Mon Jul 21 16:56:20 2014] [error] [client 208.69.130.130] FastCGI: incomplete headers (0 bytes) received from server "/dev/shm/mysite-php.fcgi", referer: http://mysite.com/administrator/

    https://wordpress.org/plugins/wp-store-locator/

  2. Tijmen Smit
    Member
    Plugin Author

    Posted 9 months ago #

    Have you asked your host about those errors? I have never seen them before, but this looks more like a server configuration issue. What host are you on?

  3. happymartin
    Member
    Posted 9 months ago #

    Thanks for the fast reply. I'm being bounced around between my webhost (nexcess.net wordpress hosting plan) and my programmers.

    Here's some of their replies ...

    PROGRAMMER
    Error 500 sometimes are temporary issues. This types of error are server side so you could contact your server for support for this issue.

    PROGRAMMER 2
    500 Internal Server Errors indicate that something has gone wrong on the web site's server. Only your web host can diagnose and fix the problem by looking at their server logs.

    NEXCESS
    Sorry for the delay in getting back with you. Unfortunately, I'm unfamiliar with the WordPress extension WP Store Locator. If you'd like to use the extension, I would suggest touching base with the developers of the extension to see why it would trigger the FastCGI errors. Let us know if you'd like us to try disabling the extension or if you have any other questions or concerns.

  4. Tijmen Smit
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    The response from your host was to be expected, blame the extension without even checking out why the error occurred in the first place ( as also suggested by your programmers ).

    I'm no sysadmin, but from the searching I have done most of the time the error you see seems to be caused by a misconfiguration on the server. Although it's interesting that it only happens with my plugin.

    You get it 100% of the time on the dashboard when the store locator is enabled? What other plugins have you enabled? Have you tried to disable every other plugin except mine and see if it still happens? Any caching plugins that you are running?

  5. Tijmen Smit
    Member
    Plugin Author

    Posted 8 months ago #

    There are a few potential solutions in this answer, but they all involve changing server settings http://stackoverflow.com/a/19236559/1065294

  6. happymartin
    Member
    Posted 8 months ago #

    Thanks Tijmen,

    Sorry for the delay - my laptop broke just before I flew out on vacation!

    I'm still unable to resolve this and to answer your questions:

    - Yes 100% of the time when SL is enabled.
    - I have a lot of other plugins however the error is only showing when SL is activated.
    - I'm using W3 Total cache. The problem persists even hen this is disabled.

    I'll contact you privately to see if we can troubleshoot this which I hope is OK.

  7. happymartin
    Member
    Posted 8 months ago #

    Thanks,

    For the record Tijmen sent me an alternative system file which fixed the #500 error.

    Very fast response and I'm delighted things are working 100% again.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

  • WP Store Locator
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic