Support » Themes and Templates » $50 prize. Pl help. Serene Theme. Line breaks not working

  • I’ll be happy to pay $50 to the first person who helps me solve this problem. I can pay using PayPal or send an amazon.com gift voucher or any other gift voucher I can buy online.

    Here’s my problem: I’ve recently migrated to wordpress from blogger. My site looks great on Chrome but when I access any post on IE or iPad the line-breaks are all messed up. I’m at my wit’s end. I’ve already tried adding tags in the HTML but it makes absolutely no difference.

    Pl see my test post where I’ve explained the problem more thoroughly on http://stage.omswami.com/2014/09/test-post-5.html

    When I access it using Chrome, blockquote and other line breaks render just fine. But when I use iPad or IE, it completely ignores all line breaks. Interestingly if I choose the pre tag, for example, it works just fine. The line breaks don’t work for paragraphs and blockquotes.

    I’ve been trying to resolve this for hours. Will really appreciate any assistance.
    I’m using a child theme based on the Serene theme.

    Thank you.

    -Dev

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Moderator stephencottontail

    (@stephencottontail)

    Are you using the Visual editor or the Text editor? When you entered the text in Scenario 2 and Scenario 3, did you type the text exactly as shown, pressing Return at the appropriate times?

    I’m using the visual editor. I typed the text exactly and pressed Shift+Enter for the direct voice and Just Enter where I wanted a hard return.

    Also even if just copy paste the text, the problem remains. The funny thing is why is working in the pre tag but not in the normal paragraph?

    Also tried Advanced MCE options like not removing p and br tags but nothing is working. The only thing I just figured out is if I copy the text from Chrome (where it works) and paste it in my new post, it retains the line-breaks. But I’m looking at a way to avoid doing it for my 230+ posts. There must be a simpler solution, some CSS trick I hope/wish/reckon!

    Thank you stephen.

    -Dev

    And BTW, I’ve already tried putting br and other tags in the text editor as well but that doesn’t help either.

    Moderator stephencottontail

    (@stephencottontail)

    I can’t seem to reproduce what you’re seeing. Do you have any plugins installed or do you use any functions in your child theme’s functions.php that may change the behavior of the Visual editor?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘$50 prize. Pl help. Serene Theme. Line breaks not working’ is closed to new replies.