WordPress.org

Support

[Resolved] 4.8 NOT WORKING

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author killerdeveloper

    @killerdeveloper

    have you tried clearing browsers cache?

    Plugin Author killerdeveloper

    @killerdeveloper

    First of all change the tone. I’m not a support employee and I don’t have to be polite too. I’m making updates few times a week and if 4.8 is faulty it will be fixed no later than in 24 hours in the next version. There’s an old version available if you’ll try to find it in one of other tabs you will. clearing your browsers cache might also help.

    My apologies. I was trying to do some work and was frustrated. Thanks for your reply, btw, I am the only user to review your plugin. 🙂

    Plugin Author killerdeveloper

    @killerdeveloper

    Thank you for your review and I’m happy that you appreciate the plugin. So I just made 4.9 version and you can update. I scanned for any bugs, that could be executing console or some syntax error. I made code JSLint happy. I hope it works now with 4.9 version. If not then can you see if you’re getting any messages in the console? I’m going to spend the weekend working on the plugin anyway, so even if current 4.9 haven’t fixed the problem it will be definitely fixed.

    Plugin Author killerdeveloper

    @killerdeveloper

    The new 4.92 update fixes upload and many other bugs. On top of that updating will not default your settings anymore. It will available in few hours today 12/11/2012

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘[Resolved] 4.8 NOT WORKING’ is closed to new replies.
Skip to toolbar