Support » Fixing WordPress » 4.3 Broke my "Visual" Admin VIew

  • I just updated to WordPress 4.3. I no longer have anything showing up in the admin panel of any of my posts in the Visual view. I can only access my recipes via the visual view because I use ZipList plugin. I deactivated all of my plugins (accept for ZipList) and it did not fix the problem.

    Any suggestions would be appreciated.

    Thanks!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Moderator t-p

    (@t-p)

    Have you tried:
    – Flushing any caching plugins you might be running, as well as server and/or browser caches. Also, any op cache or content network cache, as well as Cloudflare, clear those caches.
    – deactivating ALL (yes all, including ZipList) plugins temporarily to see if this resolves the problem (plugin functions can interfere). If this works, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s).
    resetting the plugins folder by FTP. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems. Also remember to deactivate any plugins in the mu-plugins folder (if you have created such folder). The easiest way is to rename that folder to mu-plugins-old.
    – switching to the unedited default Twenty Fifteen theme for a moment using the WP dashboard to rule out any theme-specific issue (theme functions can interfere like plugins).

    I have cleared cache in CloudFlare; deactivating plugins including deactivating ZipList; and changing to Twenty Fifteen. However, I do not know how to reset the plugins folder. I’ll read about it and give it a try. Thanks for the link on how to do it.

    If it doesn’t work, I’ll get right back to you.

    Thanks!

    I just reset all of the plugins via phpMyAdmin. That didn’t help either.

    I had also installed a new plugin today, WP Tactical Popups. I deleted it. When I noticed that the Visual editor was blank, I reinstalled the plugin. Then chose “delete all databases and files upon deactivation”; and deactivated and deleted the plugin again. It didn’t help. I have since uploaded and activated it again.

    Yesterday is when I updated WordPress. However, I did not try to edit a post until after I uploaded the new plugin.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘4.3 Broke my "Visual" Admin VIew’ is closed to new replies.