• Resolved Fierys

    (@fierys)


    Yesterday, all pages on my client’s website stopped working except the home page.
    The site is on Hostinger if that matters…
    After uninstalling the Independent Analytics plugin, everything worked as before. I re-installed Independent Analytics – everything works too.
    What could it be?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Ben Sibley

    (@bensibley)

    Hi there,

    Thanks for getting in touch about this. I’m sorry to hear about this error.

    This isn’t something that Independent Analytics would cause to happen on the site. Usually, something like this is caused by a change to the permalinks or something in the .htaccess file. Were there any other edits made recently to the site?

    Thread Starter Fierys

    (@fierys)

    No, there were no changes to the site, except for WordPress updates and installed plugins…
    But before deleting the plugin, I tried updating the permalinks – Settings -> Permalink -> Save changes – it didn’t help…

    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Fierys.
    • This reply was modified 1 month, 3 weeks ago by Fierys.
    Plugin Author Ben Sibley

    (@bensibley)

    Okay thanks for letting me know. I have to assume that this error came about after installing one of the other plugins then. There isn’t any code in IA that could cause a 404 error. On the front-end, it mainly just adds a tracking script to the footer of the site. The error was also resolved when IA was re-installed, so I think there was something else going on.

    Thread Starter Fierys

    (@fierys)

    Ok, thanks for the answers!
    let’s watch…

    Plugin Author Ben Sibley

    (@bensibley)

    Sure thing! Stay in touch if anything comes up again.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.