Support » Plugin: WPS Hide Login » 404 Not Found after installing

  • Resolved maciekkab

    (@maciekkab)


    Hello, after instaling WPS hide login when I put new adresse into browser I see “404 not found”. I have updated permalinks. Please help me how can I fix it

    Best regards

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support Benoti

    (@benoti)

    Hello,

    Are you using the last plugin version ?
    What is your PHP version running ?

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by atso.
    Plugin Support Benoti

    (@benoti)

    Hi,

    There is no reason that WPS Hide Login doesn’t work with this configuration (except for the WordPress version), if you can update it ?

    It can also be a plugin conflict, you can try to desactivate them one by one to find it.

    Hi,
    I have WordPress ver. 4.9.8 and PHP Version 7.1.15, and of course the last published ver of the plugin

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by maciekkab.
    Plugin Support Benoti

    (@benoti)

    Hi,

    You need to dive in the plugin conflict.
    WPS Hide Login uses now namespaces to load class. Some plugins (like WP-Rocket made an update recently to correct their codes to work well with these namespaces).
    Update all plugins that can use login page, maybe one of them are in conflict.

    Ok, I have tested other plugins do the same as wps hide and no one of them works. Maybe the tamplate of my site generates the conflict

    Plugin Support Benoti

    (@benoti)

    You can test WPS Hide Login with another theme / or with a fresh install 😉
    As we can not reproduce your issue and without url or administrator access, it’s hard to help you 🙁
    Good luck !

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘404 Not Found after installing’ is closed to new replies.