Support » Plugin: Multiple Domain Mapping on Single Site » 404 if trailing slash is omitted

  • Resolved Deb

    (@ukgal86)


    A few months ago, a user identified issues – a 404 error page – with the URL for a post/page generated when using the Multiple Domain Mapping Single Site plugin.

    Here’s the thread: https://wordpress.org/support/topic/404-if-no-trailing-slash-included-in-address-bar/

    In your reply, you suggested setting up another fresh WordPress install. Just so you know, I am experiencing the same problem.

    If the trailing slash is inadvertently omitted from a URL that is pasted into a browser to a page/post created with the used (new) domain, the result is a 404 error. Of course, links clicked within the site function as they should.

    Wanted to ask if, perhaps, there were any updated suggestions to correcting this problem?

    Thank you.

    – Debbie

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author matthias.wagner

    (@matthiaswagner)

    we are working on a new release in the next weeks and will check it again. as i pointed out in that other thread, we could not see that issue in our testing environments. but we understand that it is very likely a real problem, if another user does see it again 😉

    Plugin Author matthias.wagner

    (@matthiaswagner)

    trailing slashes should be no more problem in v1 which has just been released 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.