Support » Plugin: No Category Base (WPML) » 404 errors on archives

  • Resolved d0r1anweb

    (@d0r1anweb)


    After current updates (using No Category Base (WPML) V 1.3 and WPML Multilingual CMS V 4.1.3) I get constant 404 errors on some category archives. They go away when I reset the permalink structure, then come back later. Please advise.

    Cheers
    Dorian

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    pls help, this is a live site

    Plugin Author Marios Alexandrou

    (@marios-alexandrou)

    The only update I made was in the readme.txt file to update the value for Tested up to. This file has absolutely no impact on the execution of the plugin.

    Did you do other plugin updates?

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    Thank you for your quick response!
    I updated many plugins, yes. Especially WPML Multilingual CMS to V 4.1.3.
    Is your plugin compatible with V 4.1.3?

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    I’ve now updated WPML to V 4.1.4 and hope this will help.

    • This reply was modified 1 year ago by d0r1anweb.
    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    Still does not work with WPML V 4.1.4 – is it possible they changed something that breaks the functionality of your plugin?

    Plugin Author Marios Alexandrou

    (@marios-alexandrou)

    So far you’re the only one reporting this problem. That doesn’t make it any less real, just that it doesn’t seem to be widespread suggesting there’s something special about your setup. There could be a plugin conflict or something else unexpected.

    I’ll take a look to see if anything jumps out at me, but often the hardest part of fixing a problem is reproducing the behavior.

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    Appreciate you taking the time.

    Pleae note: first only the secondary catgeories showed 404 errors.
    Then I saved one of the category term translations via WPML (no edit, just saved it).
    Now all the primary language category archives show 404 errors and the secondary language is fine.
    Maybe that helps to find the error, I’ve also contacted WPML about this.

    Regards
    Dorian

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    * I meant: secondary >language< categories

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    Now the primary language archives are fine again;
    it’s the secondary archives that show 404 errors again.

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    It was a conflict with https://wordpress.org/plugins/redirection/.
    I will try to find a replacement for that.

    Sorry for bothering you with that and thank you for your time.

    Cheers
    Dorian

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    marking as resolved

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    Errors are back, wasn’t ‘Redirection’ plugin.
    Was there anything that jumped out at you regarding the compatibility to WPML V 4.1.4 ?

    d0r1anweb

    (@d0r1anweb)

    Finally decided to deactivate your plugin and the 404s are gone.
    Changed all category permalinks of course but better than errors all the time.

    I might try with future versions of the plugin and WPML.

    tatof

    (@tatof)

    Same problem here, can’t figure out what the problem is.
    Also disabled the “redirect plugin”.

Viewing 14 replies - 1 through 14 (of 14 total)
  • The topic ‘404 errors on archives’ is closed to new replies.