WordPress.org

Forums

404 error on links & plugins (7 posts)

  1. chriszanf
    Member
    Posted 4 years ago #

    I've tried searching for this but couldn't find anything but if it has already been asked/answered, then please forgive me!

    I have a multisite set up and all works fine until I either try to post some media or a link within my site, it brings up a 404 error.

    I am trying to post some ride data using the XML Google maps plugin and get this message:

    404: The page /wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_show.php?gpxid=1

    Also, if I try to use the "One Click Plugin Updater" plugin on the admin panel, it says the following:

    "404: The page /wp-content/plugins/one-click-plugin-updater/do_update.php?action=upgrade_all&_wpnonce=[redacted] could not be located on this web­site."

    I'm thinking that this could be a mod_rewrite issue but I do not have the skillset to begin to unravel that.

    Anyone have any ideas/solutions? All help appreciated.

  2. Do pretty-permalinks work on your site?

    What's in your .htaccess file?

  3. dgilmour
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have a multisite set up and all works fine until I either try to post some media or a link within my site, it brings up a 404 error.

    So it doesn't all work fine; that needs addressed first, before complicating the picture with additional plugins. Deactivate the current plugins and check if the basics start working, including uploading media files. If so, add plugins back one at a time until you find what's causing the problem.

  4. chriszanf
    Member
    Posted 4 years ago #

    dgilmour: All plugins deactivated. Trying to (re)upload file (its a garmin cycling data file: .gpx)

    “activity_67437502.gpx” has failed to upload due to an error
    File type does not meet security guidelines. Try another.

    It uploaded previously though and I tried uploading a .png and thats fine.

    The weird thing with the cycling data is that it displays some of the data (the elevaton & speed profile) but not the overlaid google map with the GPS plotted route

    Ipstenu: permalinks work ok. Ive tried changing them to non-pretty and saving but makes no difference.

    .htaccess file contains the following:

    # BEGIN WordPress
    <IfModule mod_rewrite.c>
    RewriteEngine On
    RewriteBase /
    RewriteRule ^index\.php$ - [L]
    
    # uploaded files
    RewriteRule ^files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$1 [L]
    
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
    RewriteRule ^ - [L]
    RewriteRule . index.php [L]
    </IfModule>
    
    # END WordPress

    I did have maintenance mode running but you can see the blog post now:

    http://zanf.net/2011/02/testing-the-new-gmaps-plugin/

  5. chriszanf
    Member
    Posted 4 years ago #

    The .GPX file now uploads when the XML Google Maps plugin is activated. So do .KML files as well.

  6. chriszanf
    Member
    Posted 4 years ago #

    In fact, forget the one click plugin updater as removing that plugin, Ive seen that the WP install has its own updater.

  7. Okay, so the 404 isn't WORDPRESS.

    http://zanf.net/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_show.php?gpxid=1

    THAT is your 404.

    http://zanf.net/wp-content/plugins/xml-google-maps/ works. http://zanf.net/wp-content/plugins/xml-google-maps/xmlgooglemaps_show.php does not.

    Taking a look at the plugin (http://wordpress.org/extend/plugins/xml-google-maps/ by the way - always link to the repo as it'll help us help you!) it may not be MultiSite friendly. I'd read the other posts to see if anyone had the same problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic