Support » Fixing WordPress » 404 error on blog feed in feedburner though it shows in browser

  • OK, I have spent all week teaching myself all of this and was determined not to ask questions but I am really stuck on this and could use some help.

    Exibit A: My feed is http://www.pricednostalgia.com/pnwordpressfiles/wp-rss2.php

    When I punch that url into a browser it shows up find and dandy. Feedburner, however, gives me a 404 error when I try to add it. This being the main feed of my company, this is less then desirable and I need to switch it over in feedburner ASAP.

    I used the template generator at http://www.yvoschaap.com/wpthemegen/ for the base of my theme and then customized. (my css is ghetto, don’t judge me on it as I am new to css, old to html).

    I used the aforementioned template generator to create the theme for another site, the feed for which is working just fine so I am assuming that I botched up the theme for this new site somewhere. I have made sure that the <?php bloginfo(‘rss2_url’); ?> code is in the same exact two places in this template as it was in the working blog and I am still having the same situation.

    My wordpress files are in a folder all their own and the index.php is in the main directory, in case that is relevent. Blog itself is working fine, the feed is the only issue.

    I am getting really frustrated so I would really appreciate any help that anyone can give.

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘404 error on blog feed in feedburner though it shows in browser’ is closed to new replies.