Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » 404 error message not displaying in amp

  • Resolved janaa

    (@janaa)


    Hi

    I have a theme with a custom 404.php page, which displays a nice message when a page is not found in the non-amp version.

    But for my amp pages, if I enter a page URL that does not exist (e.g. example.com/xxxx/amp) then I do not see anything displayed. Even though AMP Settings > Translation Panel > 404 Error says “Oops! That page can’t be found.” But the actual page displayed is completely blank.

    I have tried adding the following code to my .htaccess file:
    ErrorDocument 404 "<H1>Page not found</H1>"
    … but that doesn’t work either.

    No-one else seems to have reported this problem and I am at a loss as to how to resolve this problem. Any suggestions would be appreciated, thanks.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @janaa

    We are going to push an update of our plugin in a couple of hours, and in this update, this issue will be fixed.

    Please update the plugin and let us know if its working or not.

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @janaa

    We have pushed an update of our plugin to 0.9.96 version can you please update the plugin and check if the issue is fixed or not.

    Please let me know.

    Thread Starter janaa

    (@janaa)

    It’s fixed. What amazing support you have given me! Many thanks!!

    Plugin Contributor ampforwp

    (@ampforwp)

    Hello @janaa

    Glad to hear that your issue gets fixed, we are glad to have you, a user.

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘404 error message not displaying in amp’ is closed to new replies.