WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » 403 Error When Adding Item with Thumbnail URL

403 Error When Adding Item with Thumbnail URL

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author Robert Heller
    Participant

    @robertpheller

    I am not able to duplicate this error on my test system. What operating system is your server running?

    Plugin Author Robert Heller
    Participant

    @robertpheller

    OK, that is really strange. I use CentOS 5 on my test systems and things work just fine. Something else is going on…

    Plugin Author Robert Heller
    Participant

    @robertpheller

    The only things I can think of are that there is some server setting, some weird WP setting, or there is some other plugin that is causing problems.

    Plugin Author Robert Heller
    Participant

    @robertpheller

    Does it matter what you put in the thumbnail URL field? What happens if you put just a simple text string. The code does not presently check for a valid URL (an invalid URL will just cause the front-side display to be broken slightly).

    If I change the URL to a random text string (ie. “123”) it works fine

    I also tried putting in a random image URL (ie. google logo) and I get the same 403 error

    so something related to adding images

    I don’t have any other plugins activated

    Other ideas?

    Plugin Author Robert Heller
    Participant

    @robertpheller

    Something related to URLs anyway. What happens when you put a URL (eg http://mumble/) in one of the other fields? Does that also give you a 403 error?

    It looks like *something* is interepting the parameters and Forbidding the use of URLs. Do you know if it is possible to, for example, add a link to the WP links database? Or but a URL into a post?

    Nothing in my plugin does any special checks. So it is something else, like some server setting or WP setting or some sort of patch to the WP code itself or something ‘broken’ in the PHP or MySQL installation.

    If I put “http://amazon” it works

    If I put “http://amazon.” (adding the “.”) I get 403

    “Do you know if it is possible to, for example, add a link to the WP links database? Or but a URL into a post?”

    not sure what you mean by that?

    tanyafaiman
    Member

    @tanyafaiman

    Hello Robert –
    I installed WebLibrarian and for some reason after installation I still do not have
    *Patrons
    *Collection
    *Circulation Types
    **
    About
    on the left side of my dashboard.
    I still have the same dashboard menu as before. Please help! Tanya
    tanyafaiman@gmail.com

    Plugin Author Robert Heller
    Participant

    @robertpheller

    Tanya:

    Read the FAQ:

    Where are the admin menus?

    You’ve successfully installed the Web Librarian, but none of the admin menus (Patrons, Collection, Circulation Types, Circulation Desk, or Circulation Stats) show up. Why is this? This is because you are probably logged in as the web site administrator (your user role is Administrator). You need to create at least a user with a user role of Librarian and then log in as this user. Optionally, you can also create users with roles of Senior Aid or Volunteer, who have lesser privileges — these latter users make sense if you are a large enough library that has additional staff (“Senior Aid”) or uses additional workers (“Volunteer”) who man the circulation desk(s). It is important to read the subsection titled “User Role Setup” in the “Installation and basic setup” section carefully and to be sure you understand it fully.

    Also, please don’t hijack threads!

    tanyafaiman
    Member

    @tanyafaiman

    Thank you so much for the prompt response Robert – sorry for my confusion with the thread, I am new here

    acunningham
    Member

    @acunningham

    Hi Robert,

    I just wanted to check back in on uzairs’ problem. I just started using WebLibrarian and am having the same issue. I use HostGator as well.

    I’ll do my best to troubleshoot, but I’m stumbling around self hosting.

    Thanks!

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘403 Error When Adding Item with Thumbnail URL’ is closed to new replies.