Support » Plugin: BP Profile Search » 4.9.1 – the whole search is not working

  • Resolved zsujoker

    (@zsujoker)


    We are using KLEO, Buddypress, but basically for any search it gives back everybody as a result.

    Thanks for looking into it.

    I rolled back to 4.9. it works fine.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Andrea Tarantini

    (@dontdream)

    Hello zsujoker,

    Thank you for your report.

    Please continue using 4.9 while I look into this issue. I’ll keep you informed!

    Carsten Lund

    (@carsten-lund)

    Hi Andrea, just to inform you, version 4.9.1, is working fine with my theme, so it is not a general plugin issue.

    Regards
    Carsten

    Plugin Author Andrea Tarantini

    (@dontdream)

    Hi Carsten,

    Thank you for the additional information, now I’ll be able to better focus my investigation.

    Plugin Author Andrea Tarantini

    (@dontdream)

    Hello zsujoker,

    I think I fixed the problem, could you please download a fresh copy of 4.9.1 and test it?

    If it works for you I’ll make an official release. Thank you!

    zsujoker

    (@zsujoker)

    Hello Anrea!

    Sorry for the late reply.

    Yes, it does work!

    Thank you.

    Cheers,

    Zsuzsa

    Plugin Author Andrea Tarantini

    (@dontdream)

    Hello zsujoker,

    The fix is also in the new 4.9.2 version. Thank you!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘4.9.1 – the whole search is not working’ is closed to new replies.