Support » Plugin: EWWW Image Optimizer » 4.3.1 update broke webs with MaxCDN

  • Today I applied the latest update of EWWW Image Optimizer, the 4.3.1 version. From there, the CDN (MaxCDN) has stopped working and my web is showing broken. I have the same configuration for a year, the only change has been to update EWWW; if I deactivate EWWW, and I leave the CDN active, the web works. If I deactivate the CDN, and I leave EWWW active, the web works. Since MaxCDN has not made changes, and this issue has been from version 4.3.1, it should be something related to this update. At the moment I will leave the CDN disabled, but I hope it does not take too long to solve the problem.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author nosilver4u

    (@nosilver4u)

    If you’d like a resolution, please use https://ewww.io/contact-us/

    Hi, thanks for responding so fast!

    The fact is that this is not a matter of individual support, but something that, after an update, would affect all those who have this CDN service (and I don’t know if others), so I understand that it should be treated in this general forum, to help anyone who has the same problem. It has not been until the last update that it has stopped working.

    Thanks!

    Definitely, it is a problem of 4.3 version. I installed version 4.3.0, and it failed. I installed 4.2.3 version, and everything goes back to work again.

    I have been a good time talking to the people of MAXCDN, and they can’t do anything, it’s a plugin problem. I hope that it can be reviewed soon, since it’s not something of particular support, but of all who use this service, and perhaps others.

    Thanks!

    Plugin Author nosilver4u

    (@nosilver4u)

    I really do want to help you, but I have too many people to help to always be checking the forums.
    Again, if you’d like me to look into this further, please use https://ewww.io/contact-us/

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘4.3.1 update broke webs with MaxCDN’ is closed to new replies.