Support » Plugin: Email Subscribers & Newsletters - Simple and Effective newsletter system » 4.0.09 Now Not Sending Post Notifications

  • Resolved southerncrosswebs

    (@southerncrosswebs)


    Last night my time version 4.0.09 was working and it issued emails this morning my time as well (12 hours ago) but it started running into trouble a few hours ago. I accidentally published a new post (I usually save them as drafts for later scheduled publishing) and it set the post notification sending (as viewed in the Reports section). I allowed it to send the queued emails and it would only send 13 at a time. It took an hour to supposedly send all 61 emails and Reports updated the status to completed. The only problem is that nothing was sent, not even the confirmation of campaign sent to the admin. Thinking that this could be a one off I waited for my scheduled post (10 minutes ago at the time of posting this) to publish and used the send now button because I didnt want to wait an hour to see if it didnt work again. Within a few minutes Reports updated the status to completed and again no emails or admin confirmations have been sent. I do not know what to do with this plugin anymore I am afraid. I will revert back to 3.5.1.8 temporarily but am now looking at other plugins. I in the same way had to abandon Icegram a few months ago because it simply would not work (as pop ups to prompt people to subscribe) anymore. I do thank you for your assistance but I have simply put too many hours into testing and reworking this plugin now.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Contributor Malay Ladu

    (@malayladu)

    It seems duplicate.

    I have replied here

    Will do further communication over there.

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘4.0.09 Now Not Sending Post Notifications’ is closed to new replies.