WordPress.org

Forums

3.9 messed my theme up -_- (4 posts)

  1. jessicaluxe
    Member
    Posted 11 months ago #

    I've gone through all the steps, but the issue is that my problem plugin is my theme's pagebuilder, and then my whole website goes wonky if i deactivate it.

    ..what do I do next? i can't figure out the FTP method.

  2. Sabinooo
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hello,

    First thing, you should mention where your theme comes from, and what its name is, and, possibly, what your website is.

    If this is a commercial theme, well, basically, the answer will be "we can't help, this is not our business, you must ask from your themes builder and seller, who must be currently flooded with the very same question from other people, and who must already have a working solution for you" :)

  3. jessicaluxe
    Member
    Posted 11 months ago #

    theme is UDITA from themeforest on http://www.jessicaluxe.com

    i'll try over there!

  4. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 11 months ago #

    Contact the theme author and/or the Aqua Page builder plugin to have them give you a fix.

    I disabled Aqua Page Builder on a different site (different theme) today to fix a person's problem, and it seemed to work fine for him. But I suspect he didn't use that bit much.

    Note that Aqua Page Builder is listed in the master list of problem plugins:

    https://wordpress.org/support/topic/wordpress-39-master-list?replies=6#post-5463816

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.