WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] 3.9 Beta 2 - Post meta box drag/drop empties radio input (5 posts)

  1. Laurens Offereins
    Member
    Posted 11 months ago #

    Not sure if this is new in the beta, but I discovered that drag/dropping post meta boxes in the post edit screen empties the form input fields for the Post Format in the dropped meta box. Even when releasing on the same place. This can be associated with just radio inputs, since it happens also with custom meta boxes. Maybe it's just a visual issue, but it can be confusing.

    PS. Using Chrome on Win7.

  2. I dragged and dropped all the defaults (tags, categories, etc) without any loss of data. Is this happening on every single meta box? Have you tested with plugins off and the default theme to make sure it's not something bibbedly there?

    https://cloudup.com/ce78u2hqYGT

    That looks like what I expect.

  3. Laurens Offereins
    Member
    Posted 11 months ago #

    I think you misunderstand (and while I read my post I get why). When I drag/drop the Post Format meta box (the one with the radios itself) and release it, the selected radios 'disappear'.

    PS. Plugins are always off before I post anything in this forum ;)

  4. Sergey Biryukov
    WordPress Dev
    Posted 11 months ago #

  5. Oooh! When I drag, they stay. When I let go they vanish. Yup! Reproduced :)

    (Sergey, remember to mark posts resolved when you link to a trac ticket, I gave you that power.)

Reply

You must log in to post.

About this Topic