WordPress.org

Forums

[resolved] [closed] 3.5 upgrade disabled HTML editing, image posting, hyper links adding etc (19 posts)

  1. pavpud
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi there,

    I'm experiencing the some problems with an 3.5 update, such as I can't edit the HTML (the text button is just not clickable), add hyper links, add images or add tags. I'm using Arjuna X theme.

    Deactivating plugins didn't help.

    I'm sure the new version is a lot better, but right now I can't fully appreciate it. because of these bugs.
    Please help

  2. imobagg
    Member
    Posted 2 years ago #

    I upgraded my website from 3.4.2 to 3.5 and it broke my Add new post / page editor. You can see it here in this screenshot. Please kindly help. It's very hard to add posts now.

    http://i45.tinypic.com/dlnuwy.png

  3. pavpud
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi guys, any updates on this?

  4. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you gone through this?

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-35-master-list?replies=4

    @imogagg - please start your own thread per the forum rules.

  5. pavpud
    Member
    Posted 2 years ago #

    I cleared cashe, deactivated all plug-ins but that not helped. By the looks of it I need to re-upload the zip file using the FTP which I never done before. I'm just afraid of making things even worse if I try...
    They also suggest to change the theme to twentytwelve and see if that helps, but I don't want to change the look of my site.
    Does anybody know if WP are releasing the fix which will sort the things out?
    Or else, what else can be done without using the FTP?

  6. Sketches of Euphoria
    Member
    Posted 2 years ago #

    Same issue here.
    I have added to the wp-config file this code: define('CONCATENATE_SCRIPTS', false);

    It seems to have solved it.

  7. Andrew
    Nuh uh moderator
    Posted 2 years ago #

    Sketches of Euphoria,
    Take the advice of WPyogi, including starting your own thread.

  8. pavpud
    Member
    Posted 2 years ago #

    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false) did actually help my Editing. It worked!!!
    BUT, I still can't drag and drop the widgets as well as insert hyperlinks in the text

  9. Blublkgal
    Member
    Posted 2 years ago #

    oh wow! thanks, Sketches of Euphoria!!!

    this has helped. just the hyperlink button not acting right but at list i can code it manually.

  10. pavpud
    Member
    Posted 2 years ago #

    this can be closed

  11. reweb
    Member
    Posted 2 years ago #

    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false) did actually help my Editing. It worked!!!
    BUT, I still can't drag and drop the widgets as well as insert hyperlinks in the text

    Hello,
    can you explane were you added "define('CONCATENATE_SCRIPTS', false)"
    in wp-config.php?
    Thank yoy

  12. wisecarver
    Member
    Posted 2 years ago #

    reweb,I just put it on it's own line at the very end of the config file and it seems to have fixed the HTML toggle problem.

  13. reweb
    Member
    Posted 2 years ago #

    reweb,I just put it on it's own line at the very end of the config file and it seems to have fixed the HTML toggle problem.

    Hello wisecarver,
    thankssssss :)) to you and others.
    I entered in file
    wp-config.php
    the code:
    define('CONCATENATE_SCRIPTS', false)
    before:
    ?>
    and it works!!!

    is it in compliance with the safety standards of wordpress?

  14. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Yes. It's listed in the forum post you were re-directed to in one of your other topics. It would help us terrifically if you could stop posting all over the place and just stick to the one topic.

  15. reweb
    Member
    Posted 2 years ago #

    A very big embrace to all members for helping me.
    I hope this experience can help many others, there are many who reports for this problems on web.

  16. kiwiboy
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey all, I have this problem too.

    The script above made it possible to go to the html code, so I guess it will do for now as a temporary solution.

    But it's so annoying not being able to add media or hyperlinks the usual way.

    I hope they fix it soon!

  17. SocialSavvyMom
    Member
    Posted 2 years ago #

    Has anyone figured out what the problem is and how we can remedy this? I have tried everything and nothing seems to work.

  18. Johanhorak
    Member
    Posted 2 years ago #

    I tried this "define('CONCATENATE_SCRIPTS', false)" and it did not work. ;-(

  19. WPyogi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    @Johanhorak, if you need help, please start your own thread. This one is old and already marked resolved.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic