Support » Networking WordPress » 3.3 plugin network enable broken

  • Resolved brucedwilliams

    (@brucedwilliams)


    On a fresh 3.3 install it appears that the “network enable” for plugins is broken. Plugins can be installed on the network dashboard, the “network enable” link appears and clicking the link correctly changes the “network enable” to “network disable”. However, the plugins never show in the dashboard for the individual sites.

    I don’t think this is a problem with the install but rather a bug in 3.3. Anybody else having this issue???

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I am also having the same problem. I have reinstalled 3.3 completely and the problem remains. I tried uninstalling and reinstalling some plugins and still have the problem.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    However, the plugins never show in the dashboard for the individual sites.

    Not a bug.

    Network activated plugins will show up on the sites in the normal sidebar locations, but NOT be listed in the plugins page for the site.

    I had thought this was changed in 3.2…

    No, this is different behavior from 3.2. Thanks for the clarification…

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)

    (@ipstenu)

    🏳️‍🌈 Halfelf Rogue & Plugin Review Team Rep

    I’ve been using 3.3 for a while 😉 I can’t remember anymore!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘3.3 plugin network enable broken’ is closed to new replies.