• Yaklaşık 5 gündür güncellenmeyen ödeme hatası yaklaşık 100 e yakın sipariş alınamadı. Bu süreçte entegrasyon ekibine talep iletmemize rağmen güncelleme yayınlanmadı. .log dosyasında görüntülenmiyor…. Eski sürümüde nette bulamıyoruz. Şu an 3.2.6 yı bulabildim ve kullanmaya çalışıyorum. Bu kadar kesintiyi bu hizmet için vermiyoruz. Lütfen kullanırken iki defa düşünün. Şu an müşteri güveni sıfıra indi. Kaçan onlarca sipariş şu an da bulunan stress oldukça sorumlusu sizsiniz. Şu eklentiyi artık düzeltin. Yeter ya her gün müşteri ile sorun yaşamaktan sıkıldım.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author iyzico

(@iyzico)

Merhaba,

Yaşadığınız sorunlar için içtenlikle özür dileriz. 3.5.7 sürümünde karşılaştığınız problemleri çözmek amacıyla 3.5.8 sürümünü yayınladık. Bu güncellemede, önceki sürümde tespit edilen tüm hataları giderdik ve performans iyileştirmeleri yaptık.

Destek ekibimiz, kullanıcılarımızın memnuniyeti için 7/24 hizmet vermektedir. Sorunlarınızı çözmek ve size yardımcı olmak için lütfen bizimle iletişime geçin. Bize destek@iyzico.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Geri bildiriminiz bizim için çok değerli. Sizden ricamız, 3.5.8 sürümünü deneyerek güncel deneyiminizi bizimle paylaşmanızdır.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

• This reply was modified 6 months, 2 weeks ago by iyzico.
    Plugin Author iyzico

(@iyzico)

Merhaba,

Yaşadığınız sorunlar için içtenlikle özür dileriz. 3.5.7 sürümünde karşılaştığınız problemleri çözmek amacıyla 3.5.8 sürümünü yayınladık. Bu güncellemede, önceki sürümde tespit edilen tüm hataları giderdik ve performans iyileştirmeleri yaptık.

Destek ekibimiz, kullanıcılarımızın memnuniyeti için 7/24 hizmet vermektedir. Sorunlarınızı çözmek ve size yardımcı olmak için lütfen bizimle iletişime geçin. Bize destek@iyzico.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Geri bildiriminiz bizim için çok değerli. Sizden ricamız, 3.5.8 sürümünü deneyerek güncel deneyiminizi bizimle paylaşmanızdır.

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘3.5.7 dev hata ve sorumsuz Iyzico’ is closed to new replies.