Support » Plugin: WooCommerce Pakettikauppa » 3.0.1 versio ei toimi Woo 4.6.1 tai uudemman kanssa

 • Resolved Eeva Lamminen

  (@wolferin)


  Päivitin asiakkaani kauppaan viimeisimmät lisäosaversiot kaikista lisäosista. Tähän asti kauppa toiminut moitteettomasti kaikkine lisäosineen. Viimeisimmän päivityksen jälkeen kuitenkin Pakettikaupan kaikki toimitustavat hävisivät näkyvistä kokonaan. Niitä ei voinut edes muokata ylläpidossa, ne vaan olivat kerta kaikkiaan näkymättömissä ja muokkaamattomissa. Palautin lisäosasta edellisen version toimintaan ja toimitustavat palasi nätisti toimintaan.

  Saisittekohan korjattua tuon ongelman, ettei tarvitsisi pitää asiakkaan melko kiireisessä kaupassa päivittämättömiä lisäosia päällä kovin kauan…

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • Plugin Author Joose Vettenranta

  (@joosev)

  Hei!

  Tuo Pakettikauppa toimitustapa on jo vuoden ollut vanhentunut ja nyt viimeisimmässä päivityksessä se poistettiin lopulta kokonaan pois. Tarkoitus on käyttää jotain muuta pluginia lähetyksen hinnoitteluuun ja Pakettikaupan pluginia sitten noutopisteiden näyttämiseen ja pakettikorttien tulostamiseen. Tästä oli myös maininta 3.0.0 julkaisutiedoissa. Tästä syystä myös versio päivittyi 2.4 -> 3.0 koska se poisti vanhentuneen toiminnan pluginista.

  Asia on helposti korjattu ja liitteenä linkki youtube kanavaamme jossa ohjeet WooCommerce pluginin asentamiseen.

  Thread Starter Eeva Lamminen

  (@wolferin)

  Toimiiko tuo postitustapasysteemi Woocommercen perustoimitusmaksuasetusten kanssa? Asiakkaalla on vain kiinteät hinnat postituksessa, joten hänen kannaltaan olisi aika turhaa sijoittaa maksulliseen lisäosaan vain tämän vuoksi.

  On muuten ihan turha ohjeistaa lisäosan asennusvideosoittolistaan, kun lisäosa on jo asennettu ja kysymys koskee ihan jotain muuta kuin asennuksia, jossa ei ole mitään ongelmaa.

  Plugin Author Joose Vettenranta

  (@joosev)

  Hei!

  Tuossa soittolistassa on “Pluginin asennus manuaalisesti” jossa on kiinteätoimituskulun kanssa ohjeistus mitenkä se asennetaan toimimaan. Maksullista hinnoittelupluginia ei tarvitse asentaa vaan voi käyttää flat rate eli kiinteä toimituskulu toimitustapaa.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
 • The topic ‘3.0.1 versio ei toimi Woo 4.6.1 tai uudemman kanssa’ is closed to new replies.