Support » Plugin: Custom Login Page Customizer | LoginPress » 2FA Colors not updating properly

  • Resolved moirtechnology

    (@moirtechnology)


    Hey guys! I’m using LoginPress and I’ve found this as a potential update/fix.
    The “issue” is that the background on the 2FA part is still white while all of the other parts of the login form are set to a black. I’ve set the background image color to the same black color, as a potential fix, and that didn’t work.

    I currently use WordFence to handle my 2FA for my website. So I looked into WordFence’s settings and there’s nothing to handle the colors/looks.

    I’m thinking this will need some custom CSS or HTML in order to fix this.

    Any tips? Feel free to ask anything necessary. It would be cool to figure this out, could come in handy for others as well. 🙂

    The picture example can be found here: https://snipboard.io/xfiM09.jpg

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Contributor Abdul Wahab

    (@abdulwahab610)

    Hello, @moirtechnology

    Thank you for your support. Noted the point and we’ll fix this issue in our very next update.

    For the quick fix, Please add the following CSS snippet into your LoginPress customizer. Helping doc

    #wfls-prompt-overlay {
       background-color: #000;
    }

    P.S: Change the color code which one you want.

    Thanks again. 🙂

    It worked beautifully, thank you and awesome! I’m glad I could bring something up 🙂

    Thanks again!

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.