Support » Fixing WordPress » 2.7 problem in editor with Ajax when trying to add an image

  • Tromis

    (@tromis)


    If anyone can help me I’ll be extremely grateful. I use this blog to be in contact with my family (In from Norway now living in Argentina due work)

    Every time I try to add an image using the buttons above the edit box instead of and ajax box (thickbox) opening I’m redirected to another page. This is useless because I cannot add any images to my posts from there.

    I’ve tried:
    * Deactivating all plugins.
    * Redownloading WP 2.7 files.
    * Reuploading the contents at least three times.
    * Using different browsers (Firefox, Opera, Chrome, IE, Safari)

    From the source code of my edit box.

    Thickbox.js is loaded:

    <script type='text/javascript' src='http://www.anfrix.com/wp-includes/js/thickbox/thickbox.js?ver=3.1-20080430'></script>

    And this is the code for the “Add an image” button.

    <a href="media-upload.php?post_id=-1229289804&amp;type=image&amp;TB_iframe=true" id="add_image" class="thickbox" title='Add an Image'><img src='images/media-button-image.gif' alt='Add an Image' /></a>

    I need to add that in other sections of my Dashboard, Ajax is working fine.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • jasontucker

    (@jasontucker)

    Try disabling any of the post page plugins such as wp-amazon and such. see if that fixes it like it did for me.

    I too and having the same issue. I have disabled all plugins with no change.

    Another interesting note. I have multiple WP 2.7 installs for various websites and this issue is only evident on one of the installs. All the others work fine so it does not appear to be a browser java or flash issue.

    I have reinstalled the wp-admin directory with not change as well.

    Any ideas or resolutions would be appreciated.

    sorry.. accidents.. don’t ask

    sorry.. accidents.. don’t ask

    sorry.. accidents.. don’t ask

    having the same problem myself. also disabled all plugins and reinstalled a completely fresh version of wordpress. like sendusout, i have this issue on one site only. i’ve exhausted my ideas/explanations.

    would appreciate any and all suggestions..

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘2.7 problem in editor with Ajax when trying to add an image’ is closed to new replies.