WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » 2.3 Dashboard Empty

2.3 Dashboard Empty

  • mrkingid
    Member

    @mrkingid

    Upgraded to 2.3, all went well.

    When I go to my Dashboard area sometimes it is empty. Other times it is not. Anyone else having this issue?

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • mrkingid
    Member

    @mrkingid

    bump

    jackstraw
    Member

    @jackstraw

    Did you delete the files before you uploaded the new ones?
    Keep in mind you need to remember or keep some stuff like plugins or themes.

    I just did a clean install and it fixed all sorts of stuff. If you have been running said blog for a while, You need to do this.

    hope that helps.
    Nigel

    mrkingid
    Member

    @mrkingid

    hmm, no I just overwrote….

    will try the delete and install…

    thanks

    **update**

    Just deleted and reinstalled clean and the issue is still there…. hmmm…

    plugins next.. NOPE deactivated them all and issue is still there.

    Any ideas?

    mrkingid
    Member

    @mrkingid

    bump, anyone have any additional ideas?

    Jeremy Clarke
    Participant

    @jeremyclarke

    Still trying to figure it out. It’s happening to me because of a weird setup from a plugin but turning off the plugins doesn’t fix it.

    Best clue so far is that it usually works when you first log in because it loads /wp-admin/, which loads /wp-admin/index.php.

    but for some reason the menu at the top doesn’t link to /wp-admin/ or /wp-admin/index.php, instead it links to admin.php?page=index.php , which loads the empty page. Super weird

    I’m having this same issue – in the Admin console, the “Dashboard” tab links to admin.php?page=index.php, which in my case loads the home page of my blog into the Dashboard.

    I’m off to do more research, but any suggestions are welcome.

    p.s. I also have done a clean upgrade and deactivated all plugins with no luck to this point.

    homeycomb
    Member

    @homeycomb

    I remember reading where an index.php living inside your plugins directory caused that behaviour, rickmahn. See if thats the case for you.

    jeremyers1
    Member

    @jeremyers1

    I was having this same problem with 2.33 and 2.5.

    I followed the suggestion of honeycomb above, and deleted the index.php under wp-content/plugins and now I don’t have the problem any more.

    Thanks!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘2.3 Dashboard Empty’ is closed to new replies.